Izvor: KURIR.RS
21.09.2023 u 08:27
0

SRDAČAN SUSRET I OZBILJNI RAZGOVORI: Predsednik Vučić na prijemu kod ministra spoljnih poslova UAE (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na prijemu koji je povodom #UNGA78 priredio ministar spoljnih poslova i međunarodne saradnje Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Abdula bin Zajed al Nahjan.

Srdačan susret sa prijateljem šeikom Abdulom bin Zajedom @mofauae i domaćinom ovog izuzetnog prijema koji je okupio odabrane visoke zvanice iz celog sveta. Razmenili mišljenja o najvažnijim pitanjima na agendi zasedanja #UNGA78, a šeika Abdula sam detaljno informisao o nasilju koje se vrši nad Srbima na Kosovu i Metohiji i pozvao prijateljske UAE da svojim uticajem i angažmanom pomognu u zaštiti i opstanku našeg naroda na svojim vekovnim ognjištima – napisao je Vučić na Instaramu i dodao:

DIPLOMATSKA OFANZIVA SRBIJE: Priština u nikad lošijoj poziciji, stolica u UN se i ne pominje!

– Iskoristio sam i ovu priliku da zamolim šeika al Nahjana da predsedniku #UAE, Njegovom visočanstvu šeiku Muhamedu Bin Zajedu Al Nahjanu prenese moje srdačne pozdrave i izraze dubokog uvažavanja, uz očekivanje da će, čim mu obaveze to budu dozvolile, ponovo posetiti prijateljsku Srbiju, koja je i njegova kuća. Ponovio sam da sam posebno ponosan na naše prijateljstvo, kao i na činjenicu da jedan od najuticajnijih lidera sveta našu zemlju smatra važnim partnerom i da i lično posvećuje veliku pažnju daljem jačanju odnosa sa Srbijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter