Izvor:
17.02.2017 u 21:06
0

Vučić se oglasio: O NIKOLIĆU SVE NAJLEPŠE!

– Što se tiče mog ličnog odnosa, od mene ćete uvek čuti dobre i lepe reči o predsedniku i uvek sam spreman da sa njim razgovaram i sarađujem i pre i posle izbora – rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara o tome da li je od predsednika Srbije Tomislava Nikolića dobio "pismo sa zahtevima", kako su juče preneli mediji.

On je pre toga rekao da ne želi ništa da komentariše o domaćim dnevnopolitičkim pitanjima, "pogovo ne želim da se bavim tračevima, poluistinama, čak i neistinama, koji se tiču partija, a ne države" i to na zajedničkoj pres konferenciji sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kenom.

Ovo je inače bilo prvo javno obraćanje premija na tu temu od kako se pojavila vest da Tomislav Nikolić hoće da se kandiduje za drugi predsednički mandat.

Vučić je još istakao i da ne želi da učestvuje u "nekakvim velikim svađama".

Prema njegovim rečima, pred strankom koju vodi je težak period.

"Moguće je i da izgubimo"

Pred partijom koju vodim je veliki izazov i težak posao, kao da se ceo svet sručio na našu glavu i kao da je svima važno samo da mi izgubimo, što je vrlo moguće u ovom trenutku – rekao je Vučić, ali i dodao: "Borićemo se da pobedimo, ali biće izuzetno teško".

On nije hteo danas da odgovori na pitanje novinara da li će prisustvovati sednici Glavnog odbora SNS koja je zakazana za večeras, dodajući da će se time baviti nakon odlaska austrijskog kancelara iz Beograda.

Sednica Glavnog odobra SNS na kojoj treba da bude doneta odluka o kadnidatu te stranke na predsednički izborima najavljena je za večers u 17.30 sati.

Predsedništvo SNS u utorak je jednoglasno odlučilo da kandidat te stranke na predsedničkim izborima, koji treba da budu održani na proleće ove godine, bude aktuelni premijer i lider te stranke Aleksandar Vučić.

Mediji su preneli da je aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio pismo premijeru i predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću u kojem od njega traži da mu dodeli mesto lidera stranke i predsednika vlade u zamenu za podršku na predsedničkim izborima.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twitter/brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter