Izvor: Novosti
30.12.2022 u 10:56
0

VUČIĆ SE SASTAO SA NIKOLOM NEDELJKOVIĆEM I PONUDIO MU POSAO: „Želeli su da slome jednog mladića samo zato što je Srbin“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Nikolom Nedeljkovićem koji je pušten na slobodu nakon šest meseci provedenih u zatvoru u Prištini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Beogradu Nikolu Nedeljkovića koji je pušten na slobodu nakon šest meseci provedenih u zatvoru u Prištini.

Vučić se sastao sa Nedeljkovićem u Predsedništvu Srbije.

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO MOĆNU I OHRABRUJUĆU PORUKU: „Svaki dan mira koji kupimo, to nam je život više“ (VIDEO)

Na prijem kod Vučića, Nikola je došao zajedno sa roditeljima i sestrom, a prisustvovao je i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

– Pre svega hvala Nikola, i vama Slobodanka i Dragomire što ste danas sa sinom. Nikola, oni su te i najviše čekali – rekao je na početku predsednik Vučić.

– Pitao sam ga kako se držao, kazao je znao sam da nisam ništa kriv. Kao i mnogo druge naše dece, otišao je na Gazimestan na Vidovdan. Nikola, na snimku se vidi da viče Srbija, koji su oni mogli da pokažu. Zamislite strašnog greha što viče Srbija i nosio je majicu „nema predaje“. Želeli su da slome jednog mladića samo zato što je Srbin. Koliko smo mogli, trudili smo se da pomognemo. Važno je bilo da ti, Nikola, ostaneš hladne glave – kazao je predsednik i ponudio Nikoli mesto u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija ili u Kancelariji za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter