Izvor: BSC Happy
06.07.2023 u 22:25
0

PREDSEDNIK VUČIČ SE OGLASIO IZ BEČA I NAJAVIO VAŽNE SASTANKE, POMENUO I DAČIĆA: „Moj dobri drug je obećao da će da me izvede na večeru, ali… (FOTO)

Predsednik se oglasio iz Austrije i najavio važne sastanke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Beču, gde će učestvovati na trilateralnom Samitu Srbije, Austrije i Mađarske.Vučić će na Samitu učestvovati sa saveznim kancelarom Republike Austrije Karlom Nehamerom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, saopštila je pres služba predsednika.

(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ: Danas nam se zemlja nalazi u najtežoj situaciji, ne svojom krivicom već režima u Prištini – U TOKU ETNIČKO ČIŠĆENJE

Predsednik se večeras oglasio iz glavnog grada Austrije i najavio važne sastanke u šaljivom kontekstu pomenuo i Ivicu Dačića.

– Moj drug Ivica Dačić je obećao da će da me izvede na večeru u Beču. Naravno, u međuvremenu se predomislio. I večeras i sutra mnogo važnih sastanaka u glavnom gradu Austrije, na kojima ćemo zajedno biti Gašić, Dačić i ja, i, razume se, njegova ekselencija ambasador Rodić – napisao je predsednik i prvi put se oglasio sa nove društvene mreže Treds (Threads).

prinscreen

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter