Izvor: HappyBSC
29.12.2022 u 12:24
0

„ZA MENE JE KOSOVO I METOHIJA SRBIJA I NIKADA NEĆE BITI NIŠTA DRUGO!“ Moćna poruka predsednika Vučića (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je za njega Kosovo i Metohija Srbija, i da nikada neće biti ništa drugo. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik je na svom Instagram profilu objavio video svoje jučerašnje izjave da po prvi put srpska strana dobila nešto što je „izvor prava“ da KBS ne mogu na sever Kosova bez saglasnosti komandanta KFOR-a.

– Za mene je Kosovo i Metohija Srbija, i nikada neće biti ništa drugo. Borim se i boriću se za našu braću i naše sestre – poručio je predsednik Srbije u opisu videa. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter