Izvor:
30.07.2017 u 14:45
0

ZAMENIK RUSKOG PREMIJERA: Rogozin zapretio da neće dozvoliti ugnjetavanje ruskih građana u Pridnjestrovlju!

Zamenik ruskog premijera Dmitrij Rogozin rekao je da će Moskva oštro odgovoriti na ugnjetavanje ruskih građana u nepriznatom Pridnjestrovlju.

– Podsetiću vas da tamo (u Pridnjestrovlju) živi 500 hiljada ljudi, od kojih 200 hiljada naših građana, građana Rusije. Iskoristiću ovu priliku da kažem da ako ijedna dlaka padne sa glave državljanina Rusije, odgovor će biti veoma oštar – istakao je on.

Rogozin je naveo da je glavna uloga Rusije u odnosima Kišinjeva i Tiraspolja nastavak dijaloga koji trenutno ne postoji.

Rumunske vlasti 28. jula nisu dale civilnom avionu u kojem se nalazio Rogozin, a koji je leteo iz Moskve u Kišinjev, da preseče vazdušni prostor te zemlje.

Potpredsednik Vlade Rusije planirao je da se sastane sa predsednicima Moldavije i Pridnjestrovlja, Igorom Dodonom i Vadimom Krasnoseljskim.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter