Izvor:
19.04.2019 u 19:14
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Građani Srbije su pokazali danas kakvu Srbiju žele! (FOTO)

Potrpedsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da su na skupu “Budućnost Srbije” građani pokazali da su za demokratiju i razvoj, a protiv nasilja i mržnje, da građani žele pristojnu, uređenu i modernu Srbiju.

-Građani Srbije su danas pokazali kakvu Srbiju žele i da budućnost svoje zemlje vide u miru, razvoju i stabilnosti. Ogroman broj ljudi iz cele Srbije došao je da podrži politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, koja je politika razvoja, stabilnosti i povezivanja sa svetom, ali i politika koja čuva svoj narod i svoje interese na Kosovu i Metohiji…Građani Srbije su danas na skupu “Budućnost Srbije” rekli jasno i glasno “ne” nasilju, mržnji, blokadama, i potvrdili svoju podršku demokratiji, kao i politici odgovornosti i rezultata, koju predstavlja SNS- rekla je Mihajlović.

Izvor: Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter