Izvor:
25.12.2018 u 15:59
0

AMFILOHIJE ODGOVORIO OŠTRO: Đukanović bi prvo trebalo da se nauči da se krsti!

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je danas u Đenovićima da predsednik Crne Gore Milo Đukanović prvo treba da se krsti i postane njen član, da bi mogao da govori o crkvi.

– Ja bih mu preporučio da se prvo krsti u ime oca i sina i duha svetoga, da postane član crkve božije, a ne samo nosilac ideologije koja je izrasla iz bezbožne titoističke ideologije, bratoubilačke ideologije – da bi onda mogao da govori o crkvi"- rekao je Amfilohije, objavljeno je na sajtu Mitrpolije.

Komentarišući izjavu Đukanovića da treba da se radi na obnovi autokefalne crnogorske crkve, Amfilohije je pozvao predsednika Crne Gore da ne koristi položaj na kojem se nalazi, da ne manipuliše sa crkvom Hristovom koja je, kako je rekao, opstala i ostala kroz vekove, pored svih gonjenja i progona, i svih pokolja.

– I opstaće. Neće vrata pakla crkvi božjoj odoleti – rekao je Amfilohije tokom liturgije u crkvi Svetog Spiridona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter