Izvor: Tanjug
25.11.2022 u 21:21
0

BORELJ ZAPRETIO ĐUKANOVIĆU: Evropska unija neće odobriti paket finansijske podrške za energetiku Crnoj Gori ukoliko se nastavi sa blokadom institucija!

Evropska unija neće odobriti paket finansijske podrške za energetiku Crnoj Gori ukoliko se nastavi sa blokadom institucija i u najskorije vreme situacija ne normalizuje, izjavio je visoki predstavnik za spoljne poslove i bezbednosnu politiku EU Žozep Borelj.

Borelj se u Madridu sastao sa predsednikom Crne Gore Milom Ðukanovićem, koji u svojstvu predsednika DPS učestvuje na Kongresu Socijalističke internacionale, saopšteno je iz Kabineta predsednika Cene Gore, prenela je RTCG.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se navodi u saopštenju, Ðukanović je detaljno upoznao visokog predstavnika s aktuelnim stanjem u Crnoj Gori i mogućim scenarijem za prevazilaženje krize funkcionalnosti institucija sistema.

Hrvatski ministar odbrane uveren je da će Sabor podržati učešće vojske u EU misiji za vojnu pomoć Ukrajini!

„Visoki predstavnik Borelj je s pažnjom saslušao ocene i argumente koje je izneo predsednik Ðukanović i istakao da se do rešenja mora doći kroz dijalog i dogovor svih političkih subjekata. On je, pritom, jasno podvukao da Evropska unija neće odobriti paket finansijske podrške za energetiku Crnoj Gori ukoliko se nastavi sa blokadom institucija i u najskorije vreme situacija ne normalizuje“, piše u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter