Izvor:
17.04.2018 u 20:14
0

ČESTITKA OD PUTINA ĐUKANOVIĆU: Smatram da bi razvoj rusko-crnogorskih odnosa u duhu tradicionalnog prijateljstva bio u skladu sa interesima naroda obe zemlje!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin čestitao je predsedniku vladajuće DPS, Milu Ðukanoviću, pobedu na predsedničkim izborima, istakavši da smatra da bi razvoj rusko-crnogorskih odnosa u duhu tradicionalnog prijateljstva bio u skladu sa interesima naroda obeju zemalja.

"Poštovani gospodine Ðukanoviću, Čestitam vam izbor na dužnost Predsednika. Smatramo da bi razvoj rusko-crnogorskih odnosa u duhu tradicionalnog prijateljstva bio u skladu sa interesima naroda obe zemlje", naveo je Putin u čestitki koju je DPS dostavio medijima.

Kandidat DPS Milo Ðukanović ostvario je ubedljivu pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora, održanim u Crnoj Gor u nedelju.

On je osvojio gotovo 54 odsto glasova građana izašlih na izbore, dok je njegov protivkandidat, kojeg je podržao deo opozicije, osvojio nešto malo iznad 33 dsto glasova.

Inače, na izborima je za predsednika Crne Gore koji će naslediti odlazećeg Filipa Vujanovića, učestvovalo je sedam kandidata, od kojih je prvi put u istoriji bila i jedna žena.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter