Izvor: Kurir
22.10.2023 u 15:06
0

CILJ JE DA NAM OTMU IMOVINU: DODIK o PRITISCIMA NA REPUBLIKU SRPSKU!!! VIDEO

Cilj svih napada i pritisaka kojima je izložena Republika Srpska je, pre svega, imovina i da se ona otme Republici, napisao je predsednik Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

– Rukovodstvo Srpske svih ovih godina, a posebno u poslednje vrijeme, uložilo je ogromne napore da u takvim okolnostima očuva stabilnost i obezbedi ekonomski rast u Srpskoj – naglasio je Dodik, prenosi RTRS.

Dodik je podsetio da je tokom sedmice prisustvovao posebnoj sednici Narodne skupštine na kojoj je pokazano srpsko jedinstvo i data podrška Željki Cvijanović.

U Beogradu je, navodi, prisustvovao otvaranju novoizgrađene glavne železničke stanice, što predstavlja veliku pobedu Srbije i srpskog naroda.

– U Kozarskoj Dubici otvoreni su novoizgrađeni objekti Banje „Mlječanica“, u koju je do sada uloženo 27 miliona KM. Ponosan sam što Srpska ima kapacitete i sposobnosti da osmisli i izvede tako složene i važne projekte – poručio je Dodik.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter