Izvor: Tanjug
28.02.2021 u 19:55
0

CRNA GORA POD LOKDAUNOM! ZAKLJUČAVA SE Podgorica, Cetinje, Ulcinj…

Komisija za zaštitu stanovništva od Kovid-19, a na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je danas nove mere, prema kojima će biti zaključano više gradova u Crnoj Gori, među kojima su i Podgorica, Cetinje i Herceg Novi.

Kako je saopšteno iz crnogorskog Ministarstva zdravlja, mere stupaju na snagu od utorka, 2. marta, a pored mera koje nastavljaju da važe u opštinama Budva i Tivat, zabranjuje se izlazak građanima i sa teritorije opština Podgorica, Cetinje, Ulcinj, Herceg Novi, Nikšić i Plužine, prenose Vijesti.

NAJVAŽNIJE

EKSLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako je bilo patrijarhu Porfiriju i Dodiku u Jasenovcu!

PATRIJARH PORFIRIJE U MANASTIRU JASENOVAC: „Zlo je ovde pokazalo lice, dolazim da se preispitam pred bezbrojnim mučenicima“ (FOTO)

SRBIJA na 6.mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo si nova žarišta pored Beograda!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Korona ne jenjava, preminulo 14 osoba!

Ovim merama izuzeti su oni građani koji gradove napuštaju zbog obavljanja redovnih radnih zadataka, a na osnovu potvrde poslodavca, odlaze na lečenje uz medicinsku dokumentaciju ili neguju osobe koje usled bolesti, stanja ili posledica povreda ne mogu same o sebi da brinu.

NE PROPUSTITE: 

DODIK: Otkrivanje istine o Jasenovcu svakodnevni i trajan zadatak

KOKEZA ODBIO POLIGRAF: Nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA!

NAPADI NA SRBE: Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici!

ŠOK U HRVATSKOJ: Iznenada PREMINUO gradonačelnik Zagreba Milan Bandić!

Izuzeti su i studenti koji putuju od mesta prebivališta do sedišta ustanove visokog obrazovanja, a na osnovu potvrde te ustanove, odnosno uredno popunjenog i overenog indeksa.

Zabranjen je i rad ugostiteljskih objekata u Podgorici, Cetinju i opštinama Nikšić, Herceg Novi, Kotor, Ulcinj i Plužine.

Ova mera stupa na snagu od sutra, 1.marta, a važiće do 10. marta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter