Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
04.08.2023 u 17:15
0

DODIK ČLANA PREDSEDNIŠTVA BIH „ŠALJE“ NA PSIHIJATRIJU: Bećirović zaslužuje adekvatan tretman

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, ošto je reagovao na izjavu Denisa Bećirovića.

– Takvi umobolni tipovi kao što je Bećirović zaslužuju adekvatan tretman u psihijatrijskoj klinici. Znam direktora psihijatrije u Sokocu, mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman. Treba već jednom da izađe iz tog svog ludila. Dosta ga je više – napisao je Dodik na Tviteru.

Podsetimo, bošnjački politički krugovi u Sarajevu počeli su da napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i za ono što – nije izgovorio. To proizilazi iz saopštenja člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića, koji je komentarisao dvodnevnu posetu šefa naše države Republici Srpskoj.

– Vreme je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prestane izbegavati reč suverenitet i počne konkretno poštovati suverenitet države BiH. Sadržaj odnosa bh entiteta sa susednim zemljama može proizlaziti samo iz nadležnosti koje imaju entiteti. Dakle, tim sporazumima ne može se i ne sme zadirati u nadležnost države BiH – istakao je Bećirović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter