Izvor: Tanjug
16.09.2023 u 08:19
0

DODIK GRADI JAKU REPUBLIKU SRPSKU-POZVAO I OPZICIJU: Stanimo iza koncepta jake RS, Šmit nije važan

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je opoziciji da stane u borbu za nacionalno jedinstvo u Republici Srpskoj.

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U ROVINJU: Muškarac zaražen hepatitisom pljuvao na policajce
  • -Stanimo iza koncepta jake Republike Srpske, stanimo iza Srpske koja se mora odvojiti od ovog koncepta BiH“, rekao je Dodik za RTRS u Nišu, gde je prisustvovao obeležavanju Dana srpskog jedinstva i dodao da mu ono što govori (visoki predstavnik u BiH) Kristijan Šmit nije važno.

Njemu je, opozicija, kaže Dodik, otkazala sastanak koji je očigledno imao sa njima i našao je način da im uzvrati.

  • On nije važan. Ovde su važni ljudi iz opozicije. Raduje me što je predsednik SDS-a Milan Miličević danas rekao da je Šmit lažan visoki predstavnik. Odjednom smo čuli od svih da je lažan i nije visoki predstavnik. Kako je Branislavu Borenoviću, predsedniku PDP-a, Šmit sada lažan, a nije bio pre šest meseci“, istakao je Dodik.

Naglasio je da „ako nam ne daju BiH predviđenu Ustavom i Dejtonskim sporazumom, mi ovu BiH nećemo i ne smemo ostati u njoj“. „Vratite nam Ustav, drugo ne tražimo, ostajemo u BiH. Ako nećete da vratite Ustav i hoćete imovinu da nam uzmete, šta ćemo mi u BiH. To je ono što opozicija mora da razume, a ne Šmit. Njega ionako niko ne razume“, poručio je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter