Izvor: SPUTNIK
15.03.2024 u 15:18
1

DODIK POŽELEO PUTINU POBEDU JER BRAT JE UZ BRATA: Ruski narod bira svoju budućnost I IZABRAĆE NAJBOLJU

Ruski narod bira svoju budućnost

„Ruski narod ovih dana bira svoju budućnost. Uveren sam da je njihova budućnost u politici koju vodite i da će njihov izbor biti Vladimir Putin. Ovi izbori su od velikog značaja za bratsku Rusiju, ali i za nas koji u Vama gledamo velikog državnika i prijatelja Republike Srpske i srpskog naroda u celini“, istakao je predsednik Republike Srpske u pismu podrške Putinu.
Dodik je ukazao da napredak koji je Rusija ostvarila pod vođstvom Vladimira Putina dokazuje ispravnost politike koju vodi, a koja je usmerena na očuvanje jedinstva, suvereniteta i bezbednosti zemlje, svih hrišćanskih vrednosti, tradicije, istorije i kulture.
„Verujem da će građani Ruske Federacije i na ovim izborima prepoznati i svojim glasom nagraditi Vaš patriotizam, odanost otadžbini, kao i rad i trud koji ste uložili za bolju budućnost Rusije i ruskog naroda, ukazujući Vam poverenje i za naredni predsednički mandat“, istakao je Dodik, prenela je Srna.
Naglasio je da je i za Republiku Srpsku, ali i srpski narod u celini od izuzetne važnosti da na mestu predsednika Ruske Federacije bude Vladimir Putin, lider sa vizijom i jasnom politikom koja je usmerena na dobrobit ruskog naroda, prosperitet i napredak zemlje, saopšteno je iz Kabineta predsednik Srpske.
Podsetivši da Republika Srpska i Ruska Federacija već tradicionalno imaju dobre odnose, Dodik je izrazio nadu da će tako biti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.
„Mnogo je učinjeno u našoj dosadašnjoj saradnji i smatram da se politička i ekonomska saradnja može podići na još veći nivo. Dosadašnjim bliskim odnosima i bratskoj saradnji Republike Srpske i Ruske Federacije dali ste lični pečat i doprinos i uveren sam da će tako biti i nakon ovih predsedničkih izbora, te da će ruski narod izabrati najboljeg kandidata – Vladimira Putina“, istakao je Dodik.
Predsednik Srpske poželeo je Putinu mnogo sreće, uspeh na predsedničkim izborima i ubedljivu pobedu koja bi obezbedila bolju, sigurniju i mirniju budućnost za sve.
U Rusiji je počelo glasanje na izborima za predsednika Rusije. Izbori traju do 17. marta.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DODIK POŽELEO PUTINU POBEDU JER BRAT JE UZ BRATA: Ruski narod bira svoju budućnost I IZABRAĆE NAJBOLJU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter