Izvor: Mondo
15.03.2024 u 13:45
0

PA OVO SE JOŠ NIJE NIGDE DESILO: MILANOVIĆ raspisao IZBORE, ali NERADNI DAN NEĆE BITI NEDELJA

Zoran Milanović, hrvatski predsednik, saopštio je datum izbora. „Prvi put od postojanja RH izbori će biti održani u sredu. Na izbore ćemo izaći 17. aprila i ta sreda će biti neradan dan“.

Prema Milanovićevoj Odluci o raspisivanju izbora za poslanike u Hrvatskom saboru, izbori će se održati na biračkim mestima u Republici Hrvatskoj u sredu, 17. aprila 2024. godine, a izbori na biračkim mestima u sedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održaće se u utorak 16. aprila i sredu 17. aprila 2024.

Odluka o raspisivanju izbora za poslanike u Hrvatskom saboru stupa na snagu danas, 15. marta 2024. godine.

BOSANCI NAPRAVILI ZGRADU ZA 30 SATI: Komšije oduševljene, otišle na posao, a kad se vratile dočekala ih DVOSPRATNICA

Prema Zakonu o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, član 5. stav 3., dan izbora je neradni dan.

Raspisani su i izbori za Evropski parlament.

Predsednik Republike Zoran Milanović doneo je i Odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Evropskom parlamentu iz Republike Hrvatske. Prema Odluci o raspisivanju izbora za poslanike u Evropskom parlamentu iz Republike Hrvatske, izbori na biračkim mestima u Republici Hrvatskoj i u sedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održaće se u nedelju, 6. 9. 2024.

Odluka o raspisivanju izbora za poslanike u Evropskom parlamentu iz Republike Hrvatske stupa na snagu u utorak, 9. aprila 2024. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter