Izvor: blic
26.12.2023 u 12:56
0

DONIRANO 25.000 EVRA: Dodik nabavio nešto što će đaci obožavati

Tehnički školski centar Zvornik nabavio je simulator vožnje za praktičnu obuku učenika vredan 20.500 evra (41.000 KM), zahvaljujući donaciji Kabineta predsednika Republike Srpske Milorada Dodika ovoj srednjoj školi od 25.000 evra (50.000 KM).

Nakon sprovedenih procedura javne nabavke u julu, simulator vožnje je isporučen Tehničkom školskom centru.

– Nabavkom simulatora vožnje postali smo jedna od nekoliko škola u Republici Srpskoj i BiH koje svojim učenicima saobraćajne struke mogu obezbediti kvalitetnu praktičnu obuku vožnje u svim kategorijama i svim vremenskim i terenskim uslovima – saopšteno je iz ove srednje škole.

OTKRIVENA MISTERIJA HRVATSKE PLANINE: Masiv krije NAJSKUPLJU tajnu JNA

S obzirom na to da je za simulator potrošeno manje novca nego što je planirano, ostatak je utrošen na opremanje učionica potrebnom opremom.

Tehnički školski centar je na taj način ispunio jedan od strateških ciljeva za period 2019-2024. godine, a to je da svaka učionica ima projektor ili televizor, navodi se u saopštenju.

Iz ove škole napomenuli su da je Dodik obezbedio i 35.000 evra (70.000 KM) za rekonstrukciju ograde i školskog dvorišta, koja je u toku, te zahvalili predsedniku Republike Srpske i članovima njegovog kabineta što su omogućili kvalitetne uslove za obrazovanje u ovoj ustanovi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter