Izvor: Happy BSC Portal/Glasistre.hr
11.12.2023 u 09:39
0

EKSPLOZIJA NA GRADILIŠTU: Radnik iz BiH teško povređen, vatra mu zahvatila glavu i šake

Prilikom zamene plinske boce, došlo je do eksplozije koja mu je zahvatila glavu i obe šake.

Pulskoj policiji stigle su dve prijave o muškarcima koji su zadobili teške telesne povrede na radu, piše Glas Istre. Jedan državljanin BiH teško je povređen u Medulinu u Hrvatskoj prilikom eksplozije na gradilištu.

Prilikom zamene plinske boce, došlo je do eksplozije koja mu je zahvatila glavu i obe šake.

Prvi udes dogodio se u petak oko 13.30 sati kada je 47-godišnjak pao sa zadnje platforme specijalnog vozila na području Pule. Pomoć mu je ukazana u pulskoj bolnici, gde je zadržan na daljem lečenju.

HRVATSKA NA TRAGU: Istraga o švercu kokaina dovela do Zvicera

Drugi udes dogodio se juče oko 15.30 sati u Medulinu kada je 41-godišnji državljanin BiH radio na gradilištu, a prilikom zamene plinske boce došlo je do eksplozije i pojavio se otvoreni plamen koji mu je zahvatio glavu i obe ruke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter