Izvor:
10.06.2019 u 10:52
0

GRAĐANI U STRAHU: Krupni zmijoliki gušter zbog vrućine zalutao u Split!

Splitski vatrogasci uklonili su blavora, krupnog zmijolikog guštera, iz prometne Vukovarske ulice, pošto su reptila bez nogu koji može da naraste do 1,35 metara primetili građani u blizini lokalne prodavnice brze hrane.

Danas su iz Javne vatrogasne brigade Splita potvrdili da je gušter uklonjen sa ulice i pušten u prirodu.

Dodaju da je splitskim vatrogascima ove sezone to već četvrti susret s gmizavcima. Pre nekoliko dana jednu zmiju su izvukli iz porodične kuće u Žrnovnici, a otrovnog poskoka su izvukli i iz električnog ormarića u Kopolici, kao i iz jedne kuće u Solinu.

Stručnjaci tvrde da je očekivana pojava zmija u ovo doba godine, pogotovo kada su temperature izrazito visoke što je slučaj na širem splitskom području poslednjih dana.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter