Izvor: Tanjug
28.08.2020 u 18:49
0

Gradonačelnik Vukovara OŠTRO OSUDIO NAPAD na Srbe!

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava rekao je danas povodom napada na nekoliko mladića srpske nacionalnosti u tom gradu da osuđuje svaki fizički napad.

– Osuđujem svaki fizički napad, štaviše, organizovao sam i proteste kao osudu nasilja, svakako govorim o ratnim zločinima i silovanjima- rekao je Penava.

OTKRIJTE I OVO…

UKUSNO, BRZO, JEDNOSTAVNO: Spremite Keto zapečeni karfiol sa piletinom za samo 130 dinara!

LEKCIJE ČUVENOG AUTOMOBILSKOG ASA: Ovo su problemi VOZAČA POČETNIKA, ali ne dramite lako se rešavaju!

OVO NIKADA NEĆU ZABORAVITI: Jovanu Jeremić dočekalo iznenađenje u studiju Happy TV (FOTO)

UTAKMICA VREDNA OSAM MILIONA EVRA! Zvezda sa velikim nestrpljenjem čeka ŽREB!

Dodao je da na tom skupu nije bilo ni Pupovca ni SDSS-a, ali ni premijera Andreja Plenkovića ni HDZ-a koje, izjavio je Penava, „očito ne zanima univerzalna pravda, već samo pravda kada su njihovi u pitanju“.

– Kada tome dodate i činjenicu da je među 2.717 poginulih u Vukovaru veliki broj Srba koji SDSS, a nažalost ni Plenkovića, ne zanimaju, oni valjda za njih nisu dovoljno ljudi-  kazao je Penava. 

Napomenuo je i da je SDSS već 20 godina u hrvatskim vladama i obavlja odgovorne dužnosti pa neka se, kako je kazao, “S Plenkovićem potrude da niko nikad u ovoj državi ne može da nanese bilo kome zlo i fizički ga napadne, a da za to ne odgovara.“ 

Četvorica mladih Srba napadnuta su u sredu oko 23 sata u Vukovaru, Predsednik SDS S-a Milorad Pupovac juče je na konferenciji za medije rekao da je incident poslednji u nizu kontinuiranih organizovanih napada na građane srpske nacionalnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter