Izvor: Blic.rs
19.10.2020 u 12:48
0

GRUBIJAN BEZ DUŠE: Završio iza rešetaka jer je brutalno pretukao osobu u invalidskim kolicima

Policija u Kozarskoj Dubici uhapsila je N.M. zbog sumnje da je brutalno pretukao i naneo veoma opasne povrede N.M. koji je osoba sa invaliditetom i kreće se uz pomoć kolica, potvrđeno je u PU Prijedor.

Oni su pojasnili, da im je u subotu oko 20.20 časova prijavljeno da na kolovozu u ulici Unska leži jedna osoba sa povredama.

– Postupajući po prijavi policijski službenici utvrdili su da se radi o osobi sa invaliditetom koje se kreće uz pomoć invalidskih kolica, te da mu je N.M. iz Kozarske Dubice naneo teške telesne povrede opasne po život – pojasnila je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Povređeni je prevezen u Univerzitetsko-klinički centar RS u Banjaluci, a osumnjičeni N.M. je uhapšen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter