Izvor:
11.12.2016 u 16:17
0

Horor iz nehata: Komšiji testerom ODSEKAO PENIS dok su sekli drva!

Igrajuući se sa testerom dok su spremali ogrev za zimu jedan muškarac (53) u Rumuniji ostao je bez penisa.

Stariji muškarac spremao je ogrev za zimu, a pomagoa mu je komšija (43). U jednom trenutku, komšija je pokušao da se našali sa njim i šali krenuo testerom ka njemu. Šala se pretvorila u pakao, jer je baš u tom trenutku nesrećni muškarac zakoračio ka njemu, pa ga je testera pogodila tačno u prepone, piše Dejli mejl.

– Držao sam testeru i rekao sam mu "pazi, mogao bih da ti isečem kolena". To je bila šala. Nisam stvarno želeo da ga isečem – objasnio je kako je došlo do bizarne nesreće komšija žrtve.

Istog trenutka pozvali su hitnu pomoć i teško povređenog drvoseču odvezli u bolnicu.

Hirurzi su pokušali da spasu penis nesrećnog muškaraca u meri u kojoj je to moguće. Srećom, nije životno ugrožen, a nakon operacije doktori su njegovo stanje opisali kao ozbiljno, ali stabilno. Za sada nije poznato da li će nakon operacije i dalje imati seksualnu funkciju.

Žrtva je otac troje odrasle dece, a trenutku kada se incident dogodio, njegova supruga i njihov 14-godišnji sin bili su u blizini.

– Sekli smo drva za zimu i zvali smo komšiju da nam pomogne. Odjednom videla sam svog muža krvavog – ispričala je supruga žrtve loklanim medijima i dodala da razmišlja da tuži komšiju.

I policija je pokrenula istragu tokom koje bi trebalo da bude utvrđeno da li je možda u pitanju bio nameran napad.

– Pomagao sam mu da iseče drva i eto šta se dogodilo. Nisam kriminalac. Nadam se da neću otići u zatvor – rekao je komšija žrtve.

Blic
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter