Izvor:
03.08.2017 u 15:19
0

HOROR KOD KLADNJA: U udesu povređeno više osoba, među njima i dve devojčice!

Četiri osobe, među kojima dve devojčice, povređene su u saobraćanoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla-Sarajevo u mestu Stupari, kod Kladnja, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 23.40, učestvovali su automobil "golf dva", kojim je upravljao S.F. (43) iz Živinica i "fijat dukato" za čijim je volanom bio H.R. (53) iz Vareša.

Povređeni su vozač "golfa dva" i saputnice u njegovom vozilu R.F. (37), te četrnaestogodišnja i petogodišnja devojčica.

Lekari Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Tuzla konstatovali su da je petogodišnja devojčica teško povređena, dok se o stepenu povreda koje su zadobili S.F. i R.F. nisu izjasnili, ali su ih zadržali na lečenju.

Lekari UKC Tuzla nisu se izjasnili o stepenu povreda četrnaestogodišnje devojčice.

Policija je izvršila uviđaj.

Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter