Izvor: Telegraf
02.10.2022 u 12:07
0

HOROR U SARAJEVU: Sin zapalio oca, pa pobegao – policija ga i dalje traži!

sarajevskom naselju Buća Potok sinoć se odigrala prava drama kada je sin zapalio oca.

Kako je potvrđeno iz MUP jedna osoba pri tome je dobila teške telesne povrede opasne po život, a počinilac se udaljio s mesta zločina i za njim se još uvek traga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– O svemu je obavešten dežurni tužilac, a policija još uvek traga za osumnjičenim koji je se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju – rečeno je iz MUP KS.

Kako se saznaje, sin je zapalio oca i potom pobegao, a žrtva je zadobila teške telesne povrede u vidu opeklina na 75 posto tela.

SIPALA JOJ ANTIPSIHOTIKE U KAFU: Žena osuđena na 6 godina i 11 meseci zatvora jer je otrovala staricu, pa je pokrala!

Takođe, kako se saznaje, počinilac je osoba koja je odranije poznata policiji, a žrtva je prebačena na odjel plastične hirurgije KCUS gde mu se lekari bore za život.

Više informacije biće poznato kada se završi istraga.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter