Izvor: Blic.rs
24.10.2023 u 18:22
0

HOROR U TRŽNOM CENTRU U SKOPLJU: Posetioci u panici, dvojica muškaraca ranjena ( VIDEO)

Objavljen je snimak nakon novog oružanog napada na Radeta Trajkovskog Šteklija u tržnom centru "Ist Gejt" u Skoplju.

Na snimku se vidi kako dvojica povređenih, napuštaju teretanu i kreću ka najbližem izlazu i stepenicama. Osoba sa slušalicama i crnim šeširom prilazi im s leđa, zatim puca u njih i beži.

Inače, nakon današnje pucnjave u „Ist Gejt molu“ jedna osoba je u kritičnom stanju, a druga je prebačena na Kliniku za torakalnu hirurgiju. Informaciju je MUP-u potvrdio direktor Klinike za hirurške bolesti „Sveti Naum Ohridski“ u Skoplju Ljuben Arsenkov.

MUP potvrdio da je došlo do pucnjave

– Dva pacijenta su primljena u bolnicu, reč je o dvojici muškaraca. Kod nas je zadržan jedan pacijent, koji je zbog težine povreda odmah prebačen u operacionu salu. Ovaj pacijent je trenutno na operaciji. On je u teškom stanju i radi mu se operacija zbog povreda u stomaku i grudnoj šupljini. Drugi je upućen na Kliniku za torakalnu hirurgiju. Oba pacijenta su imala prostrelne rane – objasnio je Arsenkov.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova potvrđeno je da je u ovom skopskom tržnom centru došlo do pucnjave, ekipe MUP-a su na terenu i rade na rasvetljavanju slučaja.

Inače, pre samo tri dana ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski rekao je da je skoro u potpunosti uništio kriminalne grupe iz Grčeca, Aračinova i Čaira. Međutim, današnja pucnjava je još jedan dokaz da je Makedonija kao divlji zapad i da građani nisu bezbedni gde god da stignu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter