Izvor: beta
20.08.2023 u 15:01
2

JAKOV MILATOVIĆ: Neprihavtljivo bilo čije mešanje u sastav crnogorske vlade

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da je neprihvatljiv bilo koji pokušaj posrednog ili neposrednog mešanja inostranih aktera, iz regiona ili ostatka sveta, u kreiranje Vlade u Crnoj Gori.

On je na društvenoj mreži Iks (X), nekadašnjem Tviteru, istakao da je 28. saziv Skupštine, odraz volje građana i građanki Crne Gore koji su, shodno Ustavu, nosioci suverenosti.

„Očekujem da formiranje 44. Vlade bude utemeljeno na slobodno izraženoj volji građana i građanki na proteklim parlamentarnim izborima, kao i na programskim prioritetima koji će omogućiti ubrzano članstvo CG u EU, rast životnog standarda i izgradnju pravne države“, naveo je Milatović.

On se oglasio na Iksu nakon što su prethodnih dana stizali komentari na  formiranje Vlade u Crnoj Gori. Predstavnici međunarodne zajednice, SAD i Nemačka, su ponovili da ne vide nekadašnje članice prosrpskog Demokratkog fronta (DF) u novoj vladi i kao svoje partnere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “JAKOV MILATOVIĆ: Neprihavtljivo bilo čije mešanje u sastav crnogorske vlade”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter