Izvor: TANJUG
13.09.2022 u 09:16
0

KOMŠIĆ SE POBUNIO: Neprihvatljivo je da Vojska Hrvatske učestvuje u misiji EUFOR-a u BiH

Nakon informacija da bi Vojska Hrvatske mogla da uzme učešće u snagama Eufora u BiH, hrvatski član predsedništva BiH Željko Komšić, koji je u to telo izabran glasovima Bošnjaka, poručio je da je to neprihvatljivo.

-Što se tiče učešća vojske Hrvatske u misiji Eufora, to jednostavno nije prihvatljivo- izjavio je Komšić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da zemlje koje su učestvovale u ratnim operacijama tokom poslednjeg rata ne mogu biti u sastavu Eufora. 

Podseća se ovo nije prvi put da se pominje moguća uloga Hrvatske u misiji Eufora. Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u maju ove godine izjavio da mu nije jasno da 25 godina nakon rata „u Euforu nema ni jednog hrvatskog oficira“.

Ostanak misije Eufora u BiH biće tema i sednice SB UN početkom oktobra, a i dalje je nepoznanica kako će glasati Rusija. Ako, naime, Rusija ne odobri ostanak misije Eufora u BiH, NATO snage imaju mandat da se rasporede u BiH kao garant mira i stabilnosti. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter