Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
28.12.2023 u 16:51
0

KRIZA U KOMŠILUKU: Varniči na relaciji Plenković – Milanović

Hrvatski premijer Andrej Plenković nije želeo da govori danas o tome kada će biti održani parlamentarni izbori naredne godine, ali je primetio da se opozicija još od leta ponaša kao da je kampanja, a za predsednika države Zorana Milanovića je rekao da je zloupotrebio Božić

– Izbori će biti 2024.godine – našalio se Plenković i dodao da zna da je opoziciji teško, jer, kako kaže, nije lako biti toliko godina opozicija.

Iako je pre dva dana odbio da komentariše božićnu čestitku predsednika Zorana Milanovića u kojoj je govorio o korupciji i odgovornosti vlade, Plenković je novinarima rekao da je šef države zloupotrebio Božić.

– To vam je otprilike kao da ja zaželim za Božić da nemamo predsednika koji ima proruske stavove, koji ima antiukrajinske stavove, koji ima anti-NATO stavove, koji ničime ne doprinosi i da nemamo predsednika koji nas svađa sa susedima i drugim zemljama. To je ta vrsta komentara i zanima me bi li to naišlo na jednaku vrstu pažnje u medijima. S druge strane, imamo koruptivne stranke poput Mosta, koji direktno učestvuju u medijskoj korupciji – naveo je Plenković.

HOROR U HRVATSKOJ Telo mrtvog čoveka ležalo pored puta

Analizirajući izveštavanje medija o gorućim pitanjima u zemlji, Plenković je uverenja da su usmereni protiv njega i vlasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter