Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug.rs
01.01.2024 u 15:52
0

LEPE VESTI IZ KOMŠILUKA: Jedna bliznakinja rođena u 2023, druga u 2024, evo kolika je razlika

U Splitu je jedna bliznakinja rođena u staroj, a druga u novoj 2024. godini, pošto je prva devojčica na svet došla minut pre ponoći, a njena sestra minut posle ponoći.

– Zaista je jedna neobična situacija bila noćas, kada su bliznakinje rođene onako kao u Džibonijevoj pesmi – u ponoć, jedna malo pre, druga kasnije. I to će biti jedna simpatična situacija u toj srećnoj porodici gde će se jedan rođendan slaviti sa starom, a jedan sa novom godinom. Gde će jedna sestra biti 2023, a druga 2024. godište – rekao je za HRT načelnik Zavoda za perinatologiju Damir Roje.

UŽAS U ZAGREBU: Leš je uočen nedaleko od zagrebačkog Mosta mladosti

Direktor KBC-a Split Julije Meštrović čestitao je porodilji i poželeo dug i uspešan život dvema sestrama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter