Izvor: BSC Happy
30.01.2024 u 14:30
0

MA, ŠTA TO VISI NA BLATOBRANU?! Pogledajte snimak koji je uzburkao javnost

Društvenim mrežama deli se snimak koji je nasmejao čitav region. Naime, video iz Podgorice je osvanuo na Instagram stranici „Podgorički vremeplov“ i zabavio je sve, koji su ga videli.

OGLAS HRVATICE IZ MOSTARA HIT U REGIONU: Traži 13 mercedesa, a evo zbog čega

Kao što se može videti u priloženom snimku, čovek se vozio kolima, a onda primetio da nešto visi na zadnjem delu autobusa. Prišao je bliže i shvatio da je reč o belom brushalteru?! Video je objavljen uz naslov “Podgorička pepeljuga“, a vidimo da je brushalter zakačen za blatobran zadnjeg točka.

Kako je tu dospeo ostaje tajna.

Korisnici su iskoristili trenutak da se našale, a komentari se samo nižu.

“Gaćice moraju biti na desnom prednjem blatobranu“, “Autobus ljubavnik… perverzna rabota“, “Nemam mesečnu kartu imam brus“, glasile su neke od poruka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter