Izvor:
03.12.2019 u 13:47
0

MAĐARSKA POLICIJA OBJAVILA SNIMKE: Migranti kopali tunele ispod granice sa Srbijom! (VIDEO, FOTO)

Mađarska policija objavila je snimke migranata koji preskaču ogradu na granici ove zemlje sa Srbijom.

Prema najnovijim podacima mađarske policije, oko 3.000 migranata je u novembru pokušalo ilegalno da uđe na teritoriju Evropske unije, što je ove godine najveći broj za jedan mesec.

Najviše njih pokušava da preskoči, zaobiđe ili iseče ogradu na mađarsko-srpskoj granici.

Nedavno je mađarska policija objavila da je pronašla 44 migranta u tajnom tunelu ispod granice sa Srbijom na kojoj je podignuta ograda od bodljikave žice.

Prema izveštaju policije, u tunelu se nalazilo 44 ljudi, a tunel je pozicioniran nedaleko od Asotaloma, opšine na jugu Mađarske, na granici sa Srbijom.

Tridesetak kilometara dalje, u blizini pograničnog grada Csikerije, pronađen je prazan tunel istog tipa.

Tuneli su iskopani ručno, nisu imali potpore i bili su opasni za korišćenje, navodi policija.

Ulazi i izlazi bili su skriveni vegetacijom. Tunel u kojem su pronađeni migranti bio je dug 34 metra, a drugi 21,7 metara.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter