Izvor: 24sedam.rs
12.01.2024 u 16:34
2

MILANOVIĆ UZ SRBE: „Nedopustivo je da napadnu mladog Srbina u Vukovaru“

Hrvatski predsednik Zoran Milanović upitan je danas u Splitu da komentariše nasilje nad maloletnicima u Vukovaru, rekavši da ne zna šta se tamo dogodilo, ali da je nedopustivo ako je neko napao mladog Srbina.

„Čujem da su neki koji su bili u Grčkoj napali nekog mladog Srbina. Ako je to sve, to je nedopustivo. Ako nije sve, neka rade organi“, rekao je Milanović.

MILANOVIĆU NEMA KO NA CRTU: Ako HDZ osvoji vlast,protiv Milanovića na predsedničkim izborima niko nema šanse

Podsetimo, grupa starijih mladića, za koje se veruje da su navodno pripadnici navijačke grupe Bed blu bojs (BBB) napala je na Badnje veče grupu maloletnika, a nekolicini nanela teške telesne povrede, zbog kojih su hospitalizovani u osječkom KBC-u.

Petorici uhapšenih u okviru istrage o brutalnom napadu na maloletnike određen je istražni zatvor do 30 dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.

Dan nakon napada uhapšen je 23-godišnjak, a potom još trojica mladića, starosti 24, 22 i 20 godina, koji su učestvovali u premlaćivanju šestorice maloletnika i naneli im povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MILANOVIĆ UZ SRBE: „Nedopustivo je da napadnu mladog Srbina u Vukovaru“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter