Izvor: TANJUG
29.06.2022 u 15:32
0

MILANOVIĆ IZJAVLJUJE:U dokumentima EU ne piše da Srbija mora da prizna Kosovo

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da u dokumentima EU nigde ne piše da Srbija mora da prizna tzv. Kosovo.

Na pitanje da razjasni ono što je ostalo nedorečeno sa Prespa foruma u Ohridu u Severnoj Makedoniji, da u dokumentima EU piše da Srbija mora da prizna tzv. Kosovo, predsednik hrvatske je odgovorio da nigde ne piše da Srbija mora da prizna Kosovo da bi pristupila EU.

MINISTAR STEFANOVIĆ ISTIČE: Naš posao nije da se dopadamo nekome, već da čuvamo Srbiju (FOTO)

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da je ovo poslednji put da priča na tu temu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter