Izvor: Tanjug
18.05.2022 u 15:32
0

MILANOVIĆU JE TURSKA UZOR Predsednik Hrvatske kritikovao je politiku svoje zemlje!

 Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je kandidaturu Švedske i Finske za članstvo u NATO i na primeru Turske ukazao kako bi Hrvatska trebalo da brani svoje nacionalne interese.

Milanović je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da Hrvatska čini sve suprotno svojim interesima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Videli smo, Švedska i Finska su podnele zahtev za ulazak u NATO. Sastalo se Severnoatlantsko veće, ali nisu ništa odlučili, jer Turska je protiv. Zato danas NATO nije doneo nikakvu odluku“, rekao je Milanović i dodao da je to poruka onima koji ne žele da vide kako se ponašaju države koje brinu o svojim interesima.

On je rekao da ne zna da li je uopšte moguće da Švedska zadovolji uslove Turske i da ako na njih pristane to, kaže, više neće biti ista država.

ADRESA VAŽNIJA OD RATNIH ZLODELA: Drugi put odbijena potvrda optužnice za zločine u zagrebačkom logoru Rakitje

„Turska sigurno neće ustati od stola bez da nešto dobije. Čuli ste izjavu ministra spoljnih poslova Mevluta Čavušoglua. Rekao je da mu narod ne dozvoljava da Švedska uđe u NATO. Kako se Hrvatska ponaša u svemu tome? Potpuno suprotno“, naveo je Milanović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter