Izvor: BSC HAPPY/VIJESTI
05.08.2023 u 13:30
6

MILO ĐUKANOVIĆ SE VRAĆA U POLITIKU!? Muče ga „velikosrpska idelogija“, Beograd i Srpska pravoslavna crkva!

Bivši predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je da ne isključuje povratak u politiku.

Đukanović je kazao da se za pravilan izbor Crne Gore u njenoj budućnosti treba i dalje boriti. „Ja ću biti aktivan politički čovek, ja sam odgovoran građanin Crne Gore“, rekao je bivši predsednik.

Prema mišljenju Đukanovića, Crna Gora je stala sa reformama na putu ka Evropskoj uniji u poslednje tri godine. „Kad pogledate ovo što imamo kao iskustvo poslednje tri godine, kada pogledate ta posrtanja Crne Gore nakon promene vlasti sredinom 2020. godine možda dođete i do drugačijeg zaključka – možda možete da izvedete zaključak da smo išli brže od realnog, ostvarili i više od mogućeg.

„Znam za te prigovore o tome kako je Crna Gora bila zarobljena država u vreme prethodne vlasti. Hajde da malo izokrenemo tu tezu. Ta Crna Gora koja je bila zarobljna je voljom NATO-a primljena u NATO, voljom Evropske unije dovedena do vrata Evropske unije. A onda je došlo do oslobođenja pre tri godine i sada ta oslobođena Crna Gora je rak rana Zapadnog Balkana. Je li vam to deluje logično, je li vam deluje suvlisno – ne, deluje glupo i glupo je. Nemojte da pomislimo da glupost, politička glupost stanuje samo na Zapadnom Balkanu, poltička glupost nažalost stanuje mnogo šire od Zapadnog Balkana“, rekao je Đukanović.

Bivši predsednik Crne Gore bio je kritičan prema strankama koje su pre tri godine svrgnule DPS sa vlasti, opisujući ih „kao opasnost za Crnu Goru i njen identitet“.

„Ova vlast služi političkim interesima Beograda, odnosno služi velikosrpskim interesima u Crnoj Gori, što je produžetak ruskih imperijalnih interesa u ovom delu Evrope i u Evropi uopšte. Srpska pravoslavna crkva je najjači instrument za prekogranično delovanje velikosrpske ideologije“, smatra on.

Kako kaže Đukanović, Crnogorci svakodnevno shvataju da su poslednje tri godine sa novom većinom, političkom i institucionalnom krizom, greška. On upozorava na reformski zamor, koji je, kako kaže, takođe posledica stava Evropske unije. To se, navodi, promenilo napadom Rusije, tako da je ovo važna prilika i za Crnu Goru.

„Na ovim prostorima ili će pobediti evropska budućnost, ili ćemo nastaviti da lutamo balkanskim putevima vođeni velikodržavnim nacionalizmima, promenama granica i beskičmenim služenjem antievropskim interesima“, kazao je Đukanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “MILO ĐUKANOVIĆ SE VRAĆA U POLITIKU!? Muče ga „velikosrpska idelogija“, Beograd i Srpska pravoslavna crkva!”

  1. Ma kakva muka, kakvi bakraci, dobio je nalog od gazda iz Washington-a sta da radi pa mora; sta kazu englezi “ne postoji takva stvar kao besplatna vecera”…..sve se naplacuje, prijatno Milo!

    1
    0
    Odgovori
  2. Ostalo je još nešto malo neopljačkano, pa ko Veki, da ne propadne.
    Da to prebaci kod bate u Luxemburgpa onda može, zaista u penziju. A XCRNOJ GORI OSTAĆE SAMO KOSKE, KAO ŠTO JE I ZASLUŽILA. A LENGLY MILAT PRSTOM MRDNUT NEĆE.

    1
    0
    Odgovori
  3. zašto nema Happy tv u hrvatskoj gdje živim i stalno ga imam u programu na mome televizoru ali od prije sat više ga ne lovim ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Milo je bivši Srbin,bivši čovek, on je truleks krpa kojom su anglosaksonski divljaci brisali Srpske tragove po Crnoj Gori.Ta gromada gluposti idiotizma i podguzna muva američkih degenerika. On je zreo da neko u Crnoj Gori povuče lanac na vodokotliću i pošalje ga tamo gde mu je i mesto. U sepričku jamu.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter