Izvor: Alo.rs
05.08.2023 u 18:47
0

MILATOVIĆ ODGOVORIO NA MILOVU NAJAVU POVRATKA U POLITIKU: „On je svoj politički krug OTRČAO u aprilu“

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović ocenio je da je njegov prethodnik i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović svoj počasni politički krug istrčao na aprilskim predsedničkim izborima.

Đukanović je u intervjuu RTV Slovenija kazao da ne isključuje povratak u politiku i da je prema njegovom mišljenju Crna Gora stala sa reformama na putu ka Evropskoj uniji u poslednje tri godine.

„Proces demokratizacije u Crnoj Gori je za poslednje tri godine bio veći nego za prethodnih 30 godina. Crna Gora je po prvi put u svojoj istoriji na izborima promenila vlast 2020. godine, a na aprilskim izborima za predsednika konačno otvorila novu fazu demokratskog razvoja“, naveo je Milatović na platformi X, X, društvenoj mreži ranije poznatoj kao Tviter.

MILO ĐUKANOVIĆ SE VRAĆA U POLITIKU!? Muče ga „velikosrpska idelogija“, Beograd i Srpska pravoslavna crkva!

On je ocenio i da u Crnoj Gori konačno postoji politička volja da se izbori sa kriminalom i korupcijom, da se unapredi životni standard gradjana i da se zaokruži proces integracija.

„A što se tiče Đukanovića – on je svoj počasni politički krug otrčao na aprilskim izborima“, napisao je Milatović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter