Izvor: Tanjug
24.09.2022 u 22:33
0

Milorad Dodik otkriva: Republika Srpska će sama izgraditi novu termoelektranu u Ugljeviku!

Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik najavio je na centralnoj tribini u Ugljeviku da će RS sama izgraditi novu termoelektranu u tom mestu.

„Sad kad sam boravio u Rusiji, napravio sam aranžman, izuzeo sam od privatnih ruskih investitora investiciju u Ugljeviku i vratio u nadležnost Republike Srske koja će graditi termoelektranu `Ugljevik dva` koja će ostati nacionalno i narodno bogatstvo“, rekao je Dodik, prenela je Srna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da će već ove nedelje biti završen ugovorni odnos i da će se graditi termoelektrana najsavremenije tehnologije, dok će sadašnja nastaviti da radi, tako da će Ugljevik imati dupli kapacitet koji omogućava razvoj ove lokalne zajednice.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik surovo ismejao Kristijana Šmita!

„Na kraju ovog mog mandata i početku sledećeg mogu da kažem da iza mene ostaje stabilna i sigurna Republika Srpska, očuvana u miru za ljude koji u njoj žive i koja svaki dan ima veće resurse“, rekao je Dodik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter