Izvor:
09.04.2018 u 14:46
0

MOSTAR JE DANAS PRIVREDNI CENTAR REGIONA: Vučić na otvaranju Međunarodnog sajma!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Mostar, povodom otvaranja Međunarodnog privrednog sajma, na kojem će se Srbija, kao zemlja – partner, upečatljivo predstaviti kroz učešće više od 60 najjačih kompanija, kao i bogatim kulturnim i umetničkim programom.

Danas će predsednik Srbije imati najpre sastanak sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem. Nakon toga sastaće se sa predstavnicima Srpske pravoslavne crkve i Srba u tom delu BiH.

Vučić će, kako je planirano, sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, obići radove na obnovi Saborne crkve Svete trojice, a potom će razgovarati sa episkopom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem. Zatim je predviđen sastanak sa predstavnicima Koordinacionog odbora srpskih udruženja i organizacija u Mostaru.

Na kraju prvog dana posete Mostaru, Vučić će prisustvovati koktelu Privredne komore Srbije povodom Sajma privrede. U utorak se predsednik Srbije sastaje sa premijerom Bugarske, zemlje koja predsedava EU, Bojkom Borisovom. Sa bugarskim premijerom će razgovarati i o konkretnim infrastrukturnim i energetskim projektima.

Vučić će potom prisustvovati svečanom otvaranju 21. međunarodnog sajma privrede, na kojem je Srbija zemlja partner. Predsednik Srbije obratiće se na toj svečanosti, na kojoj će govoriti i član Predsedništva BiH Dragan Čović i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Izvor: Kuriri
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter