Izvor:
13.04.2017 u 01:49
0

MOŽE LI TUŽNIJE? Ko se ne rasplače na ovu sliku ima srce od kamena!

Njima je verovatno trebao samo trenutak da uživaju u svemu onom što bi sva deca na svetu trebalo da imaju.

U regionu ima mnogo dece koja su tužna, siromašna i ne mogu da se igraju kao njihovi vršnjaci. S druge strane, ima i one srećne dece koja sa svojim roditeljima gledaju crtaće na TV i bezbrižno se igraju.

Nažalost, za ove mališane svet je drugačiji.

Fotografija je nastala ispred radnje u Podgorici i brzinom svetlosti se raširila društvenim mrežama. Tri mališana su sela na trotoar kako bi odgledali crtani film u izlogu radnje.

Njima je verovatno trebao samo trenutak da uživaju u svemu onome što bi sva deca na svetu trebalo da imaju.

Naravno, ova fotografija je rastužila mnoge koji sigurno žele ovim slatkim klincima neki bolji život. Jer verovatno su gledajući crtani film poželeli da imaju jedan televizor u svojim kućama.

espresso.rs
foto:twitter/Mina_Wish

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter