Izvor: Avaz.ba
16.10.2022 u 14:36
0

NA DEPONIJI PRONAĐENO MRTVO NOVOROĐENČE: Obdukcija pokazala da je beba rođena živa, radi se na otkrivanju osobe koja je izvršila gnusan zločin!

Na deponiji Huskići kod Lukavca, meštani su juče pronašli mrtvo novorođenče. Odmah je obaveštena policija u Lukavcu, i dežurni tužitelj Tužilaštva Tuzlanskog kantona. 

Kako je potvrđeno telo bebe je prebačeno na UKC u Tuzli gde je obavljena obdukcija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DETALJI SMRTI BEBE PRONAĐENE U ČENTI: Majka zadržana u bolnici na lečenju, otac otišao u Nemačku!

– Dobili smo obdukcioni nalaz koji je pokazao da je beba rođena živa, a onda joj je oduzet život. Radi se o krivičnom delu čedomorstvo, a kriminalistička policija Policijske uprave Lukavac i MUP Tuzlanskog kantona su na terenu. Radi se na otkrivanju osobe koja je napravila ovo teško krivično delo – izjavio je dežurni tužitelj Ćazim Serhatlić.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter