Izvor:
23.08.2019 u 13:46
0

NAJJAČI PROTIVKANDIDAT PREDSEDNICI KITAROVIĆ: I Srbi u Kninu su građani Hrvatske!

Predsednički kandidat Miroslav Škoro, kog mnogi smatraju najjačim protivkandidatom aktuelnoj predsednici Kolindi Grabar-Kitarović, izjavio je da je napad na Srbe u Kninu napad na hrvatske građane.

– Mislim da se u Kninu ustvari dogodio napad na hrvatske građane, to je prioritetna stvar. Ljudi koji su ih napali bili su navodno maskirani, i dok policija ne utvrdi o kome se radi, sve drugo je prejudiciranje, brojanje krvnih zrnaca, i to nam ne treba– rekao je kratko Škoro.

Dodao je i da, naravno, osuđuje sve napade.

Grupa od 10-15 osoba, koji su nosili bele i crne maske na licu, u dva odvojena napada na kafiće na području Knina, napala je u sredu uveče Srbe koji su gledali fudbalsku utakmicu beogradske Crvene zvezde i švajcarskog Jang bojsa.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/ Radiotelevizija Herceg-Bosne Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter