Izvor: HappyBSC
26.05.2020 u 21:17
0

NEMAČKA UDARILA ŠAMAR REŽIMU U CRNOJ GORI! Ne veruju im za podatke o koroni!

Nakon zbrane međunarodnih putovanja, nemačka vlada je donela odluku da popusti restriktivne mere i da dozvoli svojim građanima putovanja od 15. juna u čak 31 zemlju.

OVO MORATE PROČITATI

OGLASIO SE JOANIKIJE: Milo nam je ponudio da likvidiramo sami sebe!

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, lečiće nas moji učenici!

MIGRANTI OTVORILI NOVU RUTU KROZ BOSNU Strah u podgrmečkim selima!

HRVATI OPET POHRLILI U ŠOPING U SRBIJU

PUTIN RAZBIO ZAPADNE AGENTE Imamo genetsko oružje za masovno uništenje! (VIDEO)

SRPKINJA LJUBICA JE NAJLEPŠA ŽENA KONTINENTA! Zvanično proglašena za Miss Evrope!

Uprkos „corona free“ statusu – jedinom u Evropi na spisku, ipak, za Crnu Goru nije bilo mesta na njemu.

Da li su na ovaj način Nemci, na kulturan način, želeli da pokažu kako ne veruju u zvanične podatke o zaraženima iz Crne Gore ostaje da nagađamo.

Pojavljuje se spekulacije da je razlog tome što Crna Gora ima najmanji broj testiranja na 1000 stanovnika u Evropi. 

Tako je juče testirano samo 140 ljudi, a zaključno sa današnjim danom je testirano ukupno 10.167 ljudi, što je malo više od 1,6% od ukupnog broja stanovnika te države. 

Nemačka će predložiti EU da i ostale zemlje članice preuzmu pravilo o gornjoj granici od maksimalno 50 novih infekcija na 100 000 stanovnika u toku sedam dana, te da svaka pojedina zemlja razvije „održive koncepte“ o poštovanju pravila držanja distance, pranja ruku, nošenja maske i provjetravanju i dezinfekciji prostorija.

Koncept zaštite bi trebao da uključuju i planove za slučaj da se razbole osobe koje su na odmoru, dovoljan broj testova i mogućnost boravka u karantinu i pružanja medicinske zaštite i slično.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter