Izvor: srbija danas
29.11.2023 u 12:22
1

„NIJE TREBAO DA UPLOVLJAVA“: Dramatičan snimak sa Jadrana, zastrašujuća scena u Bokokotorskom zalivu! (VIDEO)

MUP Crne Gore juče je upozorio na najavljeno nevreme, a meteorolozi su najavili snažan jugo

Kruzer Amadea, u vlasništvu nemačke kompanije, privukao je pažnju meštana kada se jutros tokom uplovljavanja u Bokokotorski zaliv u crnogorskim vodama opasno nagnuo.

Iz Uprave pomorske bezbednosti i upravljanja lukama za Portal Radiotelevizije Crne Gore rekli su da su obavešteni o događaju, ali da nije došlo do ugrožavanja bezbednosti.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi kako jak vetar udara u bok, naginje ga i nosi brod prema mestu Orahovac, na severu zaliva.

„Nije trebao da uplovljava“
– Okrenuo je pramac ka vetru i držao ga dok nije prestao da duva – rekli su nešto posle podneva za portal RTCG i dodali da ga prate preko evropskog VTMIS sistema za nadzor pomorskog saobraćaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilija Erkić (@montenegrin.beauty)

Očevici su, prenosi portal, komentarisali da zbog nevremena kruzer nije trebao ni da uplovljava u zaliv.

Amadea je jedan od manjih kruzera koji uplovljavaju u Boku. Dugačak je 192 metra. Putnici su na 14-dnevnom putovanju, koje se završava 4. decembra. Amadea ima 40 apartmana, od čega dva kraljevska, kao i 254 kabina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NIJE TREBAO DA UPLOVLJAVA“: Dramatičan snimak sa Jadrana, zastrašujuća scena u Bokokotorskom zalivu! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter