Izvor: Happy BSC Portal/Vijesti.me
22.12.2023 u 08:39
0

NOVE DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLAMA U PODGORICI: Klupe prazne, nastava onlajn

Nova serija prijetnji bombaškim napadima nastavljena je i jutros u pojedinim podgoričkim školama.

U više podgoričkih osnovnih škola i jutros su upućene dojave o navodno podmetnutim bombama, zbog čega je nastava prekinuta, prenose Vijesti.

Nova serija prijetnji bombaškim napadima nastavljena je i jutros u pojedinim podgoričkim školama.

Dojava o bombi, prema podacima iz Uprave policije, stigla je u škole „Pavle Rovinski“, „Milorad Musa Burzan“, „Sutjeska“, „Štampar Makarije“, „Marko Miljanov“ i „Radojica Perović“.

Savet roditelja Osnovne škole „Štampar Makarije“ obavešten je da dojava o navodno postavljenoj bombi stigla u 7 časova jutros, zbog čega je nastava prekinuta.
U skladu sa preporukama Ministarstva prosvete, nauke i inovacija nastava u tim školama najverovatnije će danas biti održana onlajn.

PREKINUTA NASTAVA U PET OSNOVNIH ŠKOLA U PODGORICI ZBOG DOJAVE O EKSPLOZIVNIM NAPRAVAMA Policija je na terenu

U više osnovnih škola u Podgorici otkazana je i juče nastava zbog dojava o bombama koje su stigle na mejl adrese škola. U pet škola su juče bile dojave o postavljenim bombama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter