Izvor: Kurir
21.12.2023 u 12:13
0

PREKINUTA NASTAVA U PET OSNOVNIH ŠKOLA U PODGORICI ZBOG DOJAVE O EKSPLOZIVNIM NAPRAVAMA Policija je na terenu

Nastava u više osnovnih škola u Podgorioci prekinuta je zbog dojava o navodno postavljenim eksplozivnim napravama.

Zbog dojava nastava je prekinuta u školama „Maksim Gorki“, „Radojica Perović“, „Pavle Rovinski“, „Sutjeska“ i „Marko Miljanov“.

„Uprave škola su odmah obavestile policiju, učenici, nastavnici i vannastavno osoblje su evakuisani a policijske ekipe su već na terenu, vrši se provera prostorija. Ministarstvo prosvete, nauke i inovacija je u stalnoj komunikaciji sa Upravom policije i CB Podgoroca i blagovremeno ćemo obaveštavati javnost o svemu. Preporuka Ministarstva obrazovno-vaspitnim ustanovama je da u najkraćem roku organizuju onlajn nastavu za sve učenike“, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i inovacija.

Nastava u OŠ „Maksim Gorki“ nije održana juče jer su đaci vraćeni kući zbog pretnje o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi u toj školi.

Školi je prijavljeno da je postavljena eksplozivna naprava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter