Izvor:
03.05.2017 u 00:53
0

Panika u Skoplju: EKSPLOZIVNA NAPRAVA OTKRIVENA U SOBRANJU!

U zgradi makedonskog Sobranja danas po podne je pronađena improvizovana eksplozivna naprava, prenose makedonski mediji.

Oko 17.30 časova šef obezbeđenja Sobranja je prijavio policiji da je u hodniku na prvom spratu pronađena naprava, javio je Radio Slobodna Evropa.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o velikoj plinskoj boci na koju su povezani fitilj i petarda.

Za televiziju 24 vesti potvrđeno je da je takva naprava pronađena u Sobranju i da policija radi na rasvetljavanju slučaja.

Podsetimo, Talat Džaferi je došao u zgradu makedonskog parlamenta, ali nije ušao u kabinet predsednika Sobranja, u kome se nalaze pečati za zvaničnu overu dokumenata.

Istovremeno dok Džaferi pokušava da preuzme vlast u Sobranju, poslanici VMRO DPMNE su se okupili u kabinetu predsednika Sobranja, zajedno sa predsedavajućim konstitutivne sednice Trajkom Veljanovskim.

Zgrada makedonskog parlamenta je pod jakim merama bezbednosti, a na parkingu je u stanju pripravnosti i pedesetak pripadnika specijalnih jedinica automatskim oružjem, šlemovima i štitovima.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter