Izvor:
08.08.2018 u 13:20
0

Pao mali avion na Lošinju, dve osobe teško povređene!

Dve osobe su teže povređene kada se srušio mali avion na Lošinju. Nesreća se dogodila oko 12 sati, kada se srušio avion u kome su bile četiri osobe, a prema prvim informacijama, radi se o privatnom avionu kojim je upravljao italijanski državljanin.

– Radi se o ozbiljnoj vazduhoplovnoj nesreći srednjeg intenziteta. Dvoje putnika je lakše povređeno i samostalno su izašli iz olupine, dok je dvoje teže povređeno. Njih su izvlačili vatrogasci – rečeno je portalu u hrvatskom Ministarstva mora, saobraćaja i infrastrukture.

Kako se navodi, svi putnici su italijanski državljani, a još nije poznato da li je avion u vlasništvu privatne ili pravne osobe. Istraga o nesreći je još u toku.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/flightcastaudio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter