Izvor: Tanjug
11.07.2020 u 12:45
0

PESNICOM NA GRADONAČELNIKA Napadnut prvi čovek Splita (FOTO)

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara napadnut je u petak uveče u tom gradu.

Kako prenosi hrvatski Dnevnik, dvojica muškaraca osumnjičena su da su vređali, a zatim i udarili gradonalčenika Splita, koji nije ozbiljno povređen. Opara se oglasio na Fejsbuku nakon napada, navodeći da je dobro i da se „ništa strašno nije dogodilo“.

– Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i nista se strašno nije dogodilo. Da je bilo ko drugi bio umesto mene ovo ne bi bila nikakva vest. Nije vredno spomena – napisao je on.

Policija je o obaveštena o napadu i sprovodi kriminalističko istraživanje.

Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i nista se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena.

Posted by Andro Krstulovic Opara on Петак, 10. јул 2020.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter