Izvor:
27.10.2018 u 13:25
0

POJAČANA BEZBEDNOST U BIH: Nakon ubistva policajca, posebno obezbeđena granica Istočnog Sarajeva sa RS!

Sarajevska policija danas je primetno pojačala prisustvo na ulicama, a to se posebno odnosi na izlaz iz grada odnosno Kantona prema Istočnom Sarajevu i RS.

Policajci sa dugim cevima primećeni su na Dobrinji, odnosno na liniji razgraničenja sa RS-om, gde se vrši kontrola vozila i legitimišu vozači.

Kako se navodi, prisustvo policije je pojačano nakon što je policijski komesar u Kantonu Sarajevu Mevludin Halilović najavio da je MUP KS podigao pripravnost na najviši nivo.

U petak ujutru u sarajevskom naselju Alipašino Polje dvojica sarajevskih policajaca ubijena su prilikom obavljanja redovnih policijskih aktivnosti.

MUP KS u saradnji s MUP RS tokom sinoćnjih pretresa priveo je nekoliko osoba koje se isputuju u prostorijama MUP, a za koje se smatra da su povezane s ovim događajem.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter