Izvor: TANJUG
05.12.2023 u 17:25
0

POLITIČKA STRANKA „DESNA“ OSUMNJIČENOG: „Ako je Palevski kriv, tražićemo da bude najstrože kažnjen“

Politička partija Desna, čiji je osnivač i predsednik prvoosumnjičeni za dvostruko ubistvo Ljupčo Palevski Palčo, oglasila se danas saopštenjem u kojem se izražava saučešće zbog gubitka dva života, Vanje G. i Panče Žežovskog (74).

Navode da su šokirani i u nevereni zbog poslednjih događaja, a svojim članovima poručuju da će, ukoliko se dokaže da je Palevski kriv, zahtevati da bude najstrože kažnjen.

GODINAMA ŠIRIO MRŽNJU I NASILJE: Glavni osumnjičeni za Vanjino ubistvo ima debeo dosije, OD KRIMINALNIH RADNJI DO PORODIČNOG NASILJA

„U međuvremenu, apelujemo da se poštuje Ustavom zagarantovana pretpostavka nevinosti osumnjičenih i optuženih, dok se ne dokaže suprotno. Tužilaštvo i organi za provođenje zakona imaju težak i delikatan zadatak da u potpunosti razotkriju sve elemente ovih događaja. Iz tog razloga, mi, članovi stranke, stojimo na raspolaganju organima reda, u cilju rasvetljavanja krivično-pravnog događaja i izvođenja pred Sudom izvršilaca ovih gnusnih slučajeva. Politička stranka Desna će, prema Statutu stranke, zamrznuti članstvo, funkcije i aktivnosti optuženih do okončanja procesa“, navodi se u saopštenju ove političke stranke, preneli su skopski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter